Μιχ. Κοθρή 42 Ιεράπετρα
Κρήτης Τ.Κ: 72200
Tηλ: +30 28420 28471, 28472
Φαξ: +30 28420 24515
Email:info@elgreco-ierapetra.gr
ΜΗ.Τ.Ε. 1040Κ013Α0204400
Bookmark and Share Facebook InstagramΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - Η Νοτιότερη πόλη της Ευρώπης - Κρήτη

Η Ευρώπη από την πλευρά του ήλιου....

Εχοντας το προνόμιο να είναι η νοτιότερη πόλη της Ευρώπης απέναντι από την Αφρικανική ακτή, η Ιεράπετρα απολαμβάνει το ηπιότερο κλίμα στην Ευρώπη σχεδόν χωρίς βροχές και με θερμοκρασία που σπάνια πέφτει κάτω από τους 12 βαθμούς Κελσίου, όλο το χρόνο.

Η Ιεράπετρα των εκπλήξεων........

Κάντε μια απολαυστική βόλτα στο ζωηρό κέντρο της πόλης κατά μήκος της προκυμαίας, ή μέσα στα ήσυχα, γραφικά στενά δρομάκια στην Κάτω Μερά, το παλιό κομμάτι της Ιεράπετρας. Διαλέξτε χειροποίητα δώρα από τα ράφια κάποιου παραδοσιακού εργαστηρίου και απολαύστε τα χρώματα, τους ήχους και τη ζωντάνια της Κρητικής ζωής.

Η ατμόσφαιρα και η γοητεία της "παλιάς γειτονιάς" έχει διατηρηθεί, ενώ ταυτόχρονα έχει εμπλουτιστεί με νέες εμπειρίες για αγορές και φαγητό για τον επισκέπτη. Μια προκλητική ποικιλία από υπαίθρια καφενεία, μπάρ και εστιατόρια, κάνουν την Ιεράπετρα ιδανικό τόπο για να ξεκουραστεί κανείς, απολαμβάνοντας το φαγητό και τον τόπο του, ή να κάνει τις βόλτες του.

Οι βραβευμένες παραλίες της Ιεράπετρας........

Ανατολικά και δυτικά της πόλης, πάνω σε μια από τις μεγαλύτερες σε εκταση παραλίες της Κρήτης, θα ανακαλύψετε μια ατέλειωτη σειρά από αμμουδιές με βαθυγάλανα κρυστάλλινα νερά, πολύ μακριά από τις βιομηχανικές περιοχές και τις ρότες των πλοίων! Σε όλες τις μεγάλες παραλίες, από το Μύρτο ως το Μακρύ Γιαλό, απονέμονται κάθε χρόνο διεθνείς Γαλάζιες Σημαίες!

Εστιατόριο Πορφύρα
Quality Costal Award
Taxi Transfer
Free WiFi Spot
RECOMMENDED ON
TripAdvisor Traveler Reviews