Μιχ. Κοθρή 42 Ιεράπετρα
Κρήτης Τ.Κ: 72200
Tηλ: +30 28420 28471, 28472
Φαξ: +30 28420 24515
Email:info@elgreco-ierapetra.gr
ΜΗ.Τ.Ε. 1040Κ013Α0204400
Bookmark and Share Facebook InstagramΚαλωσήλθατε στο Ξενοδοχείο Ελ Γκρέκο στην Ιεράπετρα Κρήτη

Η μικρή όμορφη πόλη της Ιεράπετρας βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού της Κρήτης και είναι γνωστή ως μια από τις πιο ηλιόλουστες περιοχές της Ευρώπης με παραπάνω από τριακόσιες ημέρες ηλιοφάνεια το χρόνο.

Προικισμένη σαν είναι η περιοχή αυτή, στο κέντρο της - μια ανάσα από τις ακτές της - βρίσκεται των 3* ξενοδοχείο El Greco γεμομένο απ' τη φρεσκάδα και φιλοξενία του τόπου. Όντας οικογενειακή υπόθεση αναδιαμορφώθηκε πρόσφατα με  βασικό γνώμονα τη λεπτομέρεια και το design, χωρίς τα έξοδα να είναι ανασταλτικός παράγοντας, δημιουργώντας έτσι με την ίδια "αγάπη" που ο καθένας θα εφάρμοζε στον χώρο του, μια ειδυλλιακή, ζεστή ατμόσφαιρα με μοντέρνο χαρακτήρα και έμφαση στην ηρεμία. Αυτή η ισορροπία προτάσσετε σε κάθε πτυχή του χώρου αυτού εκφρασμένη μέσα από τα χρώματα και το φώς που διαχέεται ευχάριστα αναδεικνύοντας τις εκλεπτυσμένες γραμμές και την πλαστικότητα των λεπτομερειών του.

Ξεκινώντας η ημέρα η ζεστή ηλιαχτίδα που τρυπώνει μέσα από τις παχιές κουρτίνες τονίζει αργά τις γήινες αποχρώσεις του δωματίου δημιουργώντας  όλο και πιο έντονη την ανάγκη να βγεις στο μπαλκόνι και να θαυμάσεις το ξεκίνημα της νέας αυτής ημέρας. Γιατί μπροστά σου ακριβώς βρίσκεται η θάλασσα πλουμισμένη από τα χρυσάφια που φτάνουν στα μάτια σου, καθώς χτύπα επάνω της ο ζωογόνος ήλιος και αγκαλιάζεται από τον κόλπο της Ιεράπετρας. Κατά μήκος της ακτής ένας πεζόδρομος τη διασχίζει, δίπλα του μπορείς να βρεις κάθε λογής μικρά μαγαζάκια που σφύζουν από τις μυρωδιές και τη χάρη παραδοσιακών τοπικών  προϊόντων. Για αυτό το ξενοδοχείο El Greco είναι κάτι το ιδιαίτερο, γιατί μπορείς να φας το πρωινό σου ακριβώς  πάνω σε αυτό το δρομάκι έχοντας τη θάλασσα του Λιβυκού πελάγους στα πόδια σου να εκτείνεται ως την πλατιά άκρη του ορίζοντα, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με το όνομα "Πορφύρα".

Εστιατόριο Πορφύρα
Quality Costal Award
Taxi Transfer
Free WiFi Spot
RECOMMENDED ON
TripAdvisor Traveler Reviews